zondag 29 augustus 2010

Wij verkopen onze Bugaboo Cameleon die voor één kindje is gebruikt. Het mag gezegd, onze Bugaboo is in zeer goede staat. We hebben lang nagedacht vooraleer tot aankoop van onze 'buggy' over te gaan. Maar kunnen nu zeggen dat de Bugaboo een schot in de ros was. De wieltjes zijn heel wendbaar voor de stad maar tegelijkertijd is de Bugaboo ook perfect te gebruiken voor een wandeling in het bos. Als ons kindje net geboren was sliep ze de eerste maanden in het wiegje van de Bugaboo.

We hebben ook een adapter voor de maxi-cosi gekocht. Zo kan je de maxi-cosi op het onderstel van de buggy plaatsen. Dit is handig als je snel naar de winkel moet. Je hoeft dan je kindje niet van de maxi-cosi over te plaatsen naar het wiegje. Echt heel handig!

Voor meer info over de Bugaboo kan je terecht op hun site. Je vindt er een demofilmpje. Interessant om eens te bekijken.

We verkopen alles wat we van onze Bugaboo hebben en dit is:

Buggy zwart met vernieuwde rem (later laten opzetten)Wieg zwartBoodschappenmandje zwartZonnekap, wiegdekje en stoelbekleding roodVoetenzak roodDrinkbeker - ook handig!!Adapters voormaxi-cosiRegenhoesReparatiekitMuskietennet

We kunnen onze Bugaboo moeilijk met de post opsturen. Vandaar onze vraag, indien je 'em wil kopen, om de Bugaboo af te halen.

Indien vragen, aarzel niet om ons te mailen.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten